Over Anna Hospice

In januari 2019 opende Anna Hospice in Wijbosch haar deuren in het voormalige klooster Annahof dat naast verpleeghuis St. Barbara ligt. Anna Hospice is een locatie van Laverhof en biedt plaats voor vijf gasten. De voorziening staat open voor mensen vanaf 18 jaar die ongeneeslijk ziek zijn en een levensverwachting hebben van minder dan drie maanden.

De zorg in Anna Hospice is gericht op begeleiding van het stervensproces door pijn- en symptoomverlichting. Ook is er aandacht voor emotionele, spirituele en sociale behoeften. Het hospice heeft geen bezoektijden, familieleden en naasten zijn altijd welkom.

Afscheid nemen in huiselijke sfeer

De sfeer in het hospice wordt zoveel mogelijk gekenmerkt door huiselijkheid en rust. Gasten kunnen omringd door geliefden en vrienden, afscheid nemen van het leven. Zorg en begeleiding wordt geboden door professionals en vrijwilligers. Gasten, familieleden en naasten mogen van het hospice zo veel mogelijk een thuis te maken, in de eigen kamer en in de gemeenschappelijke ruimtes. In afstemming met elkaar en met de verpleegkundigen en vrijwilligers wordt de zorg ingericht.

Voor meer informatie over Anna Hospice verwijzen we u naar de website van Laverhof:

Wilt u ons steunen?

Uw gift is van harte welkom op:
IBAN-nummer: NL39 RABO 0344 2551 66
t.n.v. Stichting Vrienden van Anna Hospice

Contact

Locatie

P/a Eerdsebaan 1A
5482 DA Wijbosch / Gemeente Meierijstad

Telefoon

073 – 544 33 00 (vraag naar Irma van der Meijs)

Email

VriendenAnnaHospice@laverhof.nl